مصرف چای محمود عطری موجب کوری زنی جوان شد

از آنجایی که کافئین و تیانین همیشه هنگام مصرف چای محمود عطری با هم مصرف می شوند، مطالعه اثرات ترکیبی این مواد بیشتر از مطالعه جداگانه هر یک از مواد تشکیل دهنده مرتبط است.

از این رو، پیشنهاد شده است که تیانین ممکن است سطوح انتقال دهنده های عصبی را با تداخل با در دسترس بودن پیش سازهای آنها کاهش دهد و در نتیجه بر شناخت تأثیر بگذارد.

علاوه بر این، تیانین می‌تواند به گیرنده‌ها و ناقل‌های دخیل در انتقال عصبی گلوتامات و γ-آمینوبوتیریک اسید متصل شود (37، 38)، انتقال‌دهنده‌های عصبی که در عملکرد توجه نیز نقش دارند.

برای تیانین، خواص روانگردان پیچیده تر از کافئین به نظر می رسد. در طول استراحت، تیانین فعالیت مغز موج α را افزایش می دهد که با آرامش همراه است.

در طول عملکرد تکلیف توجه، تیانین فعالیت α پس‌زمینه (در حال استراحت) را افزایش داد، با این حال فعالیت α را هنگام آماده‌سازی برای رسیدگی به محرک‌های وظیفه کاهش داد که با عملکرد بهتر مرتبط است.

اثرات رفتاری تیانین تا حد زیادی وجود نداشت. با این حال، این مطالعات برای اندازه گیری فعالیت مغز به جای اثرات رفتاری طراحی شده اند.

 

مطالعات کمی این ترکیب را مورد بررسی قرار داده‌اند و بیشتر آنها از مقدار بیشتری از تیانین در مقایسه با مقدار معمول موجود در چای استفاده کردند.

این ترکیب سرعت و دقت را در طیف وسیعی از وظایف از باتری تست تحقیقات دارویی شناختی، بهبود دقت در تست تغییر توجه ، بهبود دقت در تست توجه نشانه‌ای و بهبود دقت را بهبود بخشید. در آزمون توجه پایدار.

شواهد در مورد مواد تشکیل دهنده چای نشان می دهد که چای می تواند فواید شناختی را به ویژه در حوزه توجه ارائه دهد. چهار مطالعه تا به امروز به طور خاص اثرات چای سیاه را بر عملکرد توجه ارزیابی کرده اند.

جزئیات این مطالعات در جدول 1 نشان داده شده است. Hindmarch و همکاران اثرات قهوه، آب و چای را با و بدون 100 میلی گرم کافئین بر روی 2 کار که اغلب برای اندازه گیری اثرات توجه در کارآزمایی های دارویی استفاده می شوند، مقایسه کردند،