شیره خرما کیلویی جان چند جنین را نجات داد

ما از این شیره خرما کیلویی که در بوته می پختیم لذت می بردیم و مردم آن را برای مصارف دارویی، تفریحی، تشریفاتی و همچنین معنوی مصرف می کردند و این یک صنعت پر رونق بود. پدرو می‌گوید:این روح محلی ما بود، درختان خرما در بخش گرمسیری غرب آفریقا کم نیست.

از آب تخمیر شده درخت خرما تقطیر می‌شود، دهه‌هاست که در نیجریه و بخش‌های مختلف ساحلی غرب آفریقا وجود دارد که معمولاً به عنوان “جین محلی” نامیده می شود.

در دوران استعمار به عنوان یک دم نوش غیرقانونی در نظر گرفته می شد که بسیاری آن را راهی برای ارتقاء جین رقیب بریتانیا می دانستند.

با گذشت زمان، محبوبیت آن کاهش یافت زیرا نیجریه ای ها آن را به عنوان ارزش کمتری نسبت به مشروبات الکلی وارداتی از غرب که دارای کیفیت برتر تلقی می شدند، در نظر گرفتند.

در Sapele، در منطقه جنوبی نیجریه، تولیدکنندگان به طور سنتی در بوته‌ها عقب‌نشینی می‌کردند، جایی که ابتدا با ضربه زدن به درختان خرما برای استخراج شیره، درست همانطور که اکنون انجام می‌شود، روح را درست می‌کردند و سپس شدت آن را کنترل می‌کردند.

برای کنترل میزان تبخیر و تقطیر، زیر گلدان خود آتش می زنند. آنها به پالایش فرآیند خود ادامه دادند تا زمانی که دم کردنی صاف داشته باشند.

در Pedro’s، آنها فرآیند مشابهی را انجام داده‌اند که در آن هنوز به درختان خرما ضربه می‌زنند تا شیره آن را استخراج کنند، سپس آن را در گلدانی روی آتش قرار می‌دهند تا تبخیر و تقطیر شود.

اگرچه بیشتر این کار اکنون در خانه انجام می‌شود، در شرایط کنترل‌شده این همچنین به تنظیم درصد الکل تا حد مجاز قانونی کمک می کند و امکان پالایش بیشتر محصول نهایی را فراهم می کند که سپس با دقت بسته بندی می شود.

رنگ مشخص بطری آبی و سفید است و طراحی درب بطری شامل یک جلوه رنگ آبی چکاننده است.