خوردن 12 عدد زیتون پرورده بدر در هفته به درخشان شدن پوست شما کمک می کند

اجزای اصلی زیتون پرورده بدر آب (60-75%)، لیپیدها (10-25%)، قندهای احیا کننده (2-5%) و مواد فنلی (1-3%) هستند.علاوه بر این، زیتون دارای مقادیر خوبی از توکوفرول ها، کاروتنوئیدها [9] و مواد معدنی است.

در میان اجزای ذکر شده، زیتون از نظر پلی فنول بسیار غنی است که برای خواص حسی زیتون مهم است و ممکن است فعالیت های ارتقا دهنده سلامت مختلفی داشته باشد.

پلی فنول های موجود در زیتون به پنج کلاس مختلف زیر تعلق دارند [12،13]: اسیدها (کافئیک، گالیک، سیرینگیک). الکل ها (تیروزول، هیدروکسی تیروزول)؛ فلاونوئیدها (لوتئولین-7-گلوکوزید، سیانیدین-3-گلوکوزید)؛ secoiridoids، مانند اولئوروپین تلخ که در طی بلوغ کاهش می‌یابد.

دمتیل‌الئوروپئین و شکل دی‌آلدهیدی النولیک اسید مرتبط با تیروسول و هیدروکسی تیروزول – که در مقابل، با بلوغ میوه افزایش می‌یابد. و لیگنان ها (1-acetoxypinoresinol، pinoresinol). شورای بین المللی روغن زیتون  اخیراً در مورد اهمیت زیتون سفره در رژیم غذایی روزانه گزارش داده است.

زیرا این غذای تخصصی پرمصرف ترین غذای تخمیری در اروپا است و تولید جهانی نزدیک به 3 میلیون تن را به خود اختصاص می دهد. . برخی از نویسندگان مصرف روزانه یک وعده را توصیه می کنند.
فرآوری زیتون رومیزی شامل حذف طعم تلخ و در بیشتر موارد تخمیر بعدی است که به میوه ها یک پروفایل حسی کاملاً تعریف شده می دهد و در عین حال از رشد باکتری های بیماری زا جلوگیری می کند و ثبات مناسبی را ایجاد می کند.

از سوی دیگر، عملیات واحدی که در طول فرآوری و ذخیره سازی انجام می شود، ممکن است اثرات مهمی بر ویژگی های غذایی و حسی زیتون تازه داشته باشد.

این بررسی با هدف ارائه یک نمای کلی به روز از نحوه پردازش و ذخیره سازی میز انجام می شود. زیتون ممکن است بر ویژگی های غذایی و حسی این غذای ترشی تأثیر بگذارد.چگونه فرآوری بر خواص تغذیه ای زیتون های سفره ای تأثیر می گذارد.

طبق IOC [17] «زیتون های رومیزی محصول تهیه شده از میوه های سالم انواع درخت زیتون پرورشی هستند که برای تولید زیتون هایشان انتخاب می شوند که حجم، شکل، نسبت گوشت به سنگ، گوشت ریز، طعم، سفتی آنها. و سهولت جدا شدن از سنگ آنها را به ویژه برای پردازش مناسب می کند.