استفاده از سماق صادراتی برای کاهش چربی

انواع مختلفی از مواد مغذی و آنتی اکسیدان در سماق صادراتی موجود است که ممکن است در کاهش قند خون و کاهش درد عضلانی نقش داشته باشد. گروه سماق نیز افزایش قابل توجهی در سطح آنتی اکسیدان در گردش داشتند.

نویسندگان مطالعه پیشنهاد کردند که این ممکن است باعث کاهش درد مشاهده شده شود.

اگرچه این نتایج امیدوارکننده هستند، اما تحقیقات بیشتری برای درک اینکه چگونه مردم می توانند از سماق برای کاهش درد عضلانی یا حمایت از عملکرد ورزشی در جمعیت های بزرگتر استفاده کنند، مورد نیاز است.

سماق سابقه خوبی از نظر ایمنی دارد و هیچ واکنش نامطلوبی در تحقیقات بالینی موجود گزارش نشده است.

گفتنی است، از آنجایی که سماق مربوط به بادام هندی و انبه است، افرادی که به آن غذاها حساسیت دارند ممکن است بخواهند از سماق دوری کنند تا از هرگونه واکنش آلرژیک احتمالی جلوگیری کنند.

سماق

از آنجا که سماق ممکن است قند خون را کاهش دهد، در صورت مصرف داروهای کاهش دهنده قند خون نیز توصیه نمی شود.

علاوه بر این، بسیار مهم است که سماق را با سماق سمی اشتباه نگیرید.

سماق سمی یا Toxicodendron vernix، برخلاف میوه قرمز رنگی که توسط گیاه سماق خوراکی تولید می شود، میوه های سفید رنگ تولید می کند.

سماق سمی می تواند کهیر ملتهب و خارش دار روی پوست ایجاد کند. مردم هرگز نباید آن را بخورند.

از آنجایی که ممکن است تشخیص سماق و سماق سمی برای افراد آموزش ندیده دشوار باشد، برای سماق خود جستجو نکنید.

سماق به طور کلی بی خطر است اما ممکن است برای افراد خاصی واکنش های آلرژیک ایجاد کند. آن را با سماق سمی اشتباه نگیرید.

سماق یک ادویه متمایز است که می توانید از آن در غذا یا به عنوان داروی گیاهی استفاده کنید.

مردم بیشتر از سماق به عنوان ادویه استفاده می کنند.

سماق مانند بسیاری از ادویه های آشپزی دیگر می تواند طعم و رنگ انواع غذاها را افزایش دهد. به ویژه در غذاهای خاورمیانه و مدیترانه محبوب است.